Operarejsen dr anmeldelse

Anmelder om “Operarejsen”: Der bliver rift om de gode …

Anmelder om “Operarejsen”: Der bliver rift om de gode operabilletter fra nu af | Kristeligt Dagblad

22. mar. 2022 — Hvis man bliver interesseret i opera efter at have set DRs nye serie om emnet, er det nok mere på trods af DR end på grund af DR.

På helt underspillet facon er det lykkedes Frederik Cilius, Rasmus Bruun og Allan Gravgaard Madsen at gøre opera til noget, man gerne vil være en del af. “Operarejsen” på DR2 er forbilledlig musikformidling

Operarejsen« på DR kunne være en virkelig god serie, hvis …

»Operarejsen« på DR kunne være en virkelig god serie, hvis den handlede om … opera

22. nov. 2021 — »’Orkestret’ er et komediedrama, som handler om liv og moral i et fiktivt orkester, og selvom man principielt skal skille fiktion og virkelighed …

Hvis man bliver interesseret i opera efter at have set DRs nye serie om emnet, er det nok mere på trods af DR end på grund af DR. Selvom Frederik Cilius er en fremragende formidler.

DR udskyder serie med Frederik Cilius og Rasmus Bruun efter …

DR udskyder serie med Frederik Cilius og Rasmus Bruun efter sexismesag i … DR / Nyhed

Frederik Cilius og Rasmus Bruun får overtalt komponist Allan Gravgaard Madsen til at tage på operarejse, selvom han hader at rejse.

En af de mest ventede serier på DR den kommende tid er Adam Prices ‘Orkesteret’, der handler om et livet i…

Operarejsen: Sæson 1 | Se online her | DRTV

1. jul. 2022 — I ‘Operarejsen’ så vi, at den attitude kun er en radikalisering af en personlighed, der altid er lidt larger than life og skider på den …

Frederik Cilius og Rasmus Bruun får overtalt komponist Allan Gravgaard Madsen til at tage på operarejse, selvom han hader at rejse. En højkulturel, fladpandet og personlig odysse om opera og venskab.

5 hjerter: Ingen undslipper i ny DR-serie – politiken.dk

9. mar. 2022 — Operarejsen. DR 2. Alle otte afsnit kan streames på dr.dk. Derfor skal han ud i verden og undervises i formatet af Frederik Cilius, …

Frederik Cilius og Rasmus Bruun spiller fremragende i Mikkel Munch-Fals’ sylespidse satire om sexisme i DR’s symfoniorkester. ’Orkestret’ kortslutter tidsåndens faste indstillinger og er vigtig, netop fordi den er upassende.

Operarejsen på DR1 er sgu noget af det bedste TV jeg har set …

Mozart med bare patter er et hit – politiken.dk

24. mar. 2022 — Det er ikke mange DR produkter jeg gider spilde tid på. Men dette så jeg næsten i en køre.

De tre veldefinerede karakterer fra ’Den korte radioavis’ tager på operatur rundt i Europa i autocamper, og de sælger aldrig ud af hyggen, skriver Michael Bo i denne klumme.

Operarejsen (2021) – Cilius // Bruun

Operarejsen er en højkulturel, fladpandet og personlig odysse om opera og venskab med Allan Gravgaard Madsen, Frederik Cilius og Rasmus Bruun.

Operarejsen begynder i dag – Allan Gravgaard Madsen

Operarejsen (2021) – Cilius // Bruun

6. mar. 2022 — Operarejsen begynder i dag, når serien får premiere på DR2. … så kan du faktisk se alle episoderne allerede nu på DRs hjemmeside.

Operarejsen er en højkulturel, fladpandet og personlig odysse om opera og venskab med Allan Gravgaard Madsen, Frederik Cilius og Rasmus Bruun

Læs kundernes anmeldelser af www.dr.dk – Trustpilot

Operarejsen begynder i dag – Allan Gravgaard Madsen

Slut dig til de 2.658 personer, der allerede har anmeldt DR. Din oplevelse kan hjælpe andre til at træffe velinformerede købsbeslutninger.

Operarejsen begynder i dag, når serien får premiere på DR2. I 8 episoder følger man Frederik Cilius, Rasmus Bruun og undertegnede rundt i Europa på jagt efter store operaoplevelser.

Keywords: operarejsen dr anmeldelse