Trefork synonym

Synonym for Treforke – Synonymbog.com

Synonym for Treforke

Vi fandt 11 løsningsforslag for ordet TREFORK som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til TREFORK. Det er muligt at få …

Beskrivelse og synonymer for ordet Treforke

TREFORK – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Søgning på “trefork” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

trefork — Den Danske Ordbog – Ordnet

Liste over synonymer til det ord TREFORK og 3 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for TREFORK – Krydsord

Synonymer for TREFORK

Trefork, er ofte guders, især havguders, attribut. Fx er treforken den græske/romerske havgud Poseidons/Neptuns redskab. Den minder om andre attributter og …

Liste over synonymer til det ord TREFORK og 3 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

trefork – Symbolleksikon – lex.dk

trefork | lex.dk – Symbolleksikon

Behov for synonymer til TREFORK for å løse et kryssord? Trefork har 4 treff. … Trefork er 7 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 5 konsonanter.

Trefork, er ofte guders, især havguders, attribut. Fx er treforken den græske/romerske havgud Poseidons/Neptuns redskab. Den minder om andre attributter og våben for guderne, fx scepter, spyd og vajra, tordenkilen, som bl.a. den indiske guddom Indra er i besiddelse af – og nordiske Thor med hammeren Mjølner. I hinduismen og buddhismen er treforken (trishula) attribut for fx Shiva (som skaber, bevarer og ødelægger) og for de tre dele, triratna, i den buddhistiske trosbekendelse: Buddha, Dharma og Sangha..

Synonym til TREFORK i kryssord – Kryssordbok

Synonym til TREFORK i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

“Trefork” løser de følgende krydsordord. Neptuns attribut · Neptuns spyd · Neptuns våben. krydsord og synonymer med ordet “Trefork”. Trefork. andre krydsord.

Behov for synonymer til TREFORK for å løse et kryssord? Trefork har 4 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett.

“Trefork” og synonymer i krydsord

Trefork i krydsord og synonymer – Krydsord Bog

trefork Krydsord og Synonymer · Her får du hjælp til at løse “Trefork” krydsordet · relaterede krydsord · andre krydsord · interessante ord · mest efterspurgte ord.

Alle krydsord og synonymer der bruger ordet Trefork og find ud af, hvor ordet Trefork bruges og synonymer i krydsord

TREFORK – Krydsord, Kryds og tværs Løsninger

Se definitionen af ‘trefork’. Se også udtalen, synonymer og grammatik. Gennemse anvendelseseksemplerne ‘trefork’ i den store tekstsamling for dansk.

Alle synonymer og løsninger til trefork – Krydsordsløsninger

trefork Definition i ordbogen dansk – Glosbe

Synonym til trefork. Se alle synonymene vi har til trefork i ordboka. Filtrer søkeresultatet for å få et mer nøyaktig treff. Eksempel: Synon*** …

Synonym til TREFORK – Synonymer.no

Hva er synonym til TREFORK? Søk og finn løsningen i ordboka.

Keywords: trefork synonym